Meniu Principal
Add more content here...
cambridge assesment cambridge english qualifications cambridge university cambridge preparation center

Despre noi

Educăm și modelăm caractere la grad de succes!

Suntem Centrul Educațional Cambridge Success, recunoscut și acreditat de Cambridge Assessment și Cambridge English, cu promovabilitate de 100% a cursanților noștri la examenele oficiale Cambridge în cei 10 ani de activitate.

Cambridge Success promovează prin proiecte de succes educația formală, non-formală și vocațională destinate copiilor, tinerilor și adulților prin organizarea de cursuri de dezvoltare personală, școli de vară și grădinițe în limba engleză.

Unul dintre proiectele ambițioase ale Cambridge Success este “Engleza pentru toți”, în cadrul căruia facilităm accesul tuturor copiilor, tinerilor și adulților la cursuri de limbă engleză în vederea obținerii diplomelor oficiale Cambridge.

Cursurile Cambridge susținute de Cambridge Success se desfășoară strict în conformitate cu metodologia și folosind materialele originale Cambridge. Lectorii Cambridge Success sunt o echipă didactică diversă, cu origini, identități, naționalități, etnii și religii diferite, însă toți posedă un nivel excelent de cunoaștere a limbii engleze și metodologiei Cambridge.

În fiecare an colaborăm cu zeci de studenți, masteranzi, profesori dedicați, oameni de creație și antreprenori din România și din străinătate, persoane acreditate și certificate Cambridge University.

Împreună împărtășim un obiectiv comun: acela de a pune la dispoziția cursanților noștri (copii, tineri, adulți) o atmosferă relaxantă și motivantă, cu acces la resurse de înalte standarde, folosind metode de predare a limbii engleze care să maximizeze realizările fiecărui individ.

Experiența lectorilor Cambridge Success a demonstrat în cei 10 ani de activitate că un cursant care învață cu plăcere va fi încrezător în abilitatea de a comunica. Cursurile Cambridge Success asigură un mediu de învățare sigur, în care cursanții sunt sprijiniți să progreseze într-un cadru relaxat, iar interacțiunea cu alți colegi îi ajută să se descopere pe sine și să socializeze într-un mediu sigur.
Limba engleză este denumită “limbă de circulație globală”. Studiile arată că peste un miliard de oameni din întreaga lume vorbesc engleza măcar la nivel de bază.

A cunoaște încă o limbă pe lângă cea nativă este un avantaj în societatea de astăzi iar a deveni bilingv este o performanță. Învățând limba engleză, copiii își însușesc noi moduri de a gândi și a înțelege lumea din jurul lor și își îmbunătățesc capacitățile cognitive. Cunoașterea limbii engleze înseamnă:

 • oportunități de a alege studiul la una dintre sutele de universități din lume cu predare în limba engleză sau participarea la forumuri, cursuri de pregătire online, etc;
 • creșterea șanselor de a obține un post de lucru bine plătit într-o companie multinațională din țară sau din străinătate;
 • o capacitate sporită de comunicare, necesară cunoașterii unor noi oameni, mentalități, de a dezvolta noi pasiuni, de a călători;
 • înseamnă acces mai larg la sursele de informare pe orice temă.

Examenele oficiale Cambridge sunt o marcă a excelenței și au ca rezultat o diplomă internațională, care este recunoscută în întreaga lume de mii de universități, angajatori și guverne, precum și de Ministerul Educației Naționale din România.

Pregătirea elevilor în cadrul Cambridge Success se desfășoară în deplină compatibilitate cu programa școlară, fiecare ședință include cele patru competențe de pregătire, și anume: vorbire, scriere, citire și ascultare.

Diplomele oficiale Cambridge Qualifications reprezintă alegerea perfectă pentru:

 • a echivala proba de competență lingvistică pentru admiterea la clasa a 5-a și clasa a 9-a cu program intensiv sau bilingv de predare a limbii engleze
 • a echivala proba de competență lingvistică de la Bacalaureat a studia la universități prestigioase din România sau din afara țării (în special cu C1 Advanced, acceptat aproape peste tot pentru admitere)
 • a dovedi nivelul de limbă engleză angajatorilor pentru un stagiu profesional sau recrutare

Diploma oficială Cambridge va putea fi folosită pentru a aplica la o universitate sau pentru a obține un loc de muncă din țară sau din străinătate și pentru a călători.
Confortul și protecția cursanților noștri sunt o prioritare pentru noi, fie că vorbim despre cursurile desfășurate la sediul Cambridge Success sau în locațiile partenere, fie că vorbim despre cursurile online.

Cu sprijinul experților Cambridge Success în predarea limbii engleze și folosind materiale originale Cambridge, rezultatul este o experiență care îi permite cursantului:

 • să progreseze cu încredere, într-un mediu interactiv
 • să învețe engleza natural prin jocuri practice, cântece și povești adaptate vârstei cursantului
 • să beneficieze de atenția imediată a lectorului
 • să își dezvolte abilitățile de pronunție corectă și comunicare în limba engleză.

Tot ceea ce gândim, știm și credeam despre copil, își pune amprenta în tot ceea ce facem pentru el. Cu cât ne apropiem mai mult de fiecare cursant și îl vom înțelege mai bine, cu atât vom ști mai multe despre ce ar trebui să facem pentru a-l ajuta să se dezvolte la nivelul întregului potențial de care dispune. Le acordăm copiilor încrederea în propriile puteri și îi ajutăm să devină persoane conștiincioase, de succes și armonios integrate în societatea actuală.

Lucrăm direct cu oamenii pentru a-i ajuta să obțină abilitățile, încrederea și conexiunile pentru a-și transforma viața în viitorul apropiat sau îndepărtat. Îi sprijinim să construiască relații cu cei din jur, să exploreze idei creative, să învețe limba engleză, să beneficieze de o educație de înaltă calitate și să obțină calificări recunoscute la nivel internațional.

La Cambridge Success ne propunem să eliminăm barierele și să construim un mediu de predare și învățare incluziv și reprezentativ. Ne propunem diversitatea, contestăm rasismul și toate formele de discriminare și plasăm egalitatea în centrul organizației.
Încurajăm o cultură organizațională incluzivă și dorim să le oferim ocazia colegilor și cursanților noștri, precum și tuturor colaboratorilor, de a-și atinge potențialul, indiferent de vârstă, dizabilitate, gen, religie, credință, rasă, etnie, cultură și orientare sexuală.

Credem că limba engleză poate deschide calea către o viață de experiențe și, împreună cu lectorii și partenerii noștri, echipa Cambridge Success ajută oamenii să învețe și să-și dovedească abilitățile lingvistice întregii lumi, cu încredere.

Înscrie-te în comunitatea în care SUCCESS-ul tău este prioritatea noastră!