Meniu Principal
Add more content here...
cambridge assesment cambridge english qualifications cambridge university cambridge preparation center

Șanse egale

Șanse egale

Lectorii Cambridge Success sunt o echipă didactică diversă, cu origini, identități, naționalități, etnii și religii diferite, însă toți posedă un nivel excelent de cunoaștere a limbii engleze și metodologiei Cambridge.

În fiecare an colaborăm cu zeci de studenți, masteranzi, profesori dedicați, oameni de creație și antreprenori din România și din străinătate, persoane acreditate și certificate Cambridge University.

Împreună împărtășim un obiectiv comun: acela de a pune la dispoziția cursanților noștri (copii, tineri, adulți) o atmosferă relaxantă și motivantă, cu acces la resurse de înalte standarde, folosind metode de predare a limbii engleze care să maximizeze realizările fiecărui individ.

La Cambridge Success ne propunem să eliminăm barierele și să construim un mediu de predare și învățare incluziv și reprezentativ.

Ne propunem diversitatea, contestăm rasismul și toate formele de discriminare și plasăm egalitatea în centrul organizației.

Încurajăm o cultură organizațională incluzivă și dorim să le oferim ocazia colegilor și cursanților noștri, precum și tuturor colaboratorilor, de a-și atinge potențialul, indiferent de vârstă, dizabilitate, gen, religie, credință, rasă, etnie, cultură și orientare sexuală.

IMG-20230304-WA0007-1