Meniu Principal
Add more content here...
cambridge assesment cambridge english qualifications cambridge university cambridge preparation center

Despre cursuri

Despre cursuri

CAMBRIDGE SUCCESS se adresează copiilor și adulților care doresc să se inițieze sau să-și perfecționeze cunoștințele de limba engleză. 

Activitățile educaționale de inițiere sau aprofundare a limbii engleze sunt organizate pe module și nivele conform metodologiei CAMBRIDGE recunoscute internațional. Modulele pregătesc participanții pentru susținerea Examenelor și  obținerea Atestatelor Cambridge: YLE Starters, YLE Movers, YLE Flyers, KET, PET, FCE, CAE, CPE si IELTS.

CAMBRIDGE SUCCESS pregătește elevii în conformitate cu programa şi standardele de evaluare Cambridge, cea mai apreciată gamă de calificare pentru studenţii şi profesorii de limba engleză din lume. 

Aproape 4 milioane de persoane susţin anual examene Cambridge în 130 de ţări, iar aproximativ 13.000 universităţi, angajatori, ministere şi alte organizaţii se raportează la evaluările Cambridge ca dovadă a nivelului de competenţă lingvistică în limba engleză.

Gama de evaluări Cambridge English for Schools este special concepută să-i motiveze pe elevii din ciclul primar şi gimnazial şi să le dea mai multă încredere în abilităţile lor de limbă engleză. 

CEFR-Design_28.07.20
pexels-yan-krukau-8613089

YLE Pre A1 STARTERS 

Dacă micuțul tău are minime cunoștințe de limba engleză, deci este pregătit să treacă la următorul nivel, deci ia în considerare examenul YLE STARTERS. Acesta se adresează copiilor, cu vârsta cuprinsă între 6 și 9 ani, care cunosc cuvintele fundamentale din vocabularul limbii engleze și știu literele de tipar.

 

YLE  A1 MOVERS

În cazul în care copilul tău știe deja să scrie și să citească propoziții scurte în limba engleză sau în cazul în care a susținut unul dintre examenele anterior amintite, YLE MOVERS este un examen Cambridge spre care merită să-ți îndrepți atenția. Acesta este o opțiune excelentă pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 8 și 11 ani.

pexels-cdc-3992949

YLE A2 FLYERS (A2)

Copilul tău are între 10 și 12 ani, a susținut examenul Cambridge A1 sau știe să scrie și să citească texte de dimensiuni medii și lungi, are aptitudini conversaționale și poate să vorbească liber despre diverse imagini pe care le vede? Atunci, examenul Cambridge A2 l-ar putea ajuta să treacă la nivelul următor al limbii engleze, prin îmbogățirea actualelor cunoștințe și prin dezvoltarea unor noi aptitudini.

pexels-max-fischer-5212326
Task-Based-Learning-608x404.jpg

A2 Key for Schools (KET)

Examenul Cambridge A2 este destinat atât preadolescenților (11-14 ani) care știu să citească și să scrie texte lungi în limba engleză și care pot vorbi liber, fără greșeli gramaticale majore, despre diverse imagini pe care le văd, cât și adulților care au bazele limbii engleze și își doresc să învețe să comunice mai ușor.

B1 Preliminary for Schools (PET)

Examenul Cambridge B1 se adresează celor care își doresc să-ți îmbunătățească aptitudinile de comunicare, astfel încât să se descurce mai ușor în diverse contexte profesionale, într-un mediu în care se folosește limba engleză. 

pexels-max-fischer-5212703
bacalaureat-2019-sesiunea-toamna-680x350

B2 First For Schools (FCE)

Examenul Cambridge B2 este o opțiune excelentă pentru elevii care își doresc să intre la o facultate din străinătate, pentru cei care își doresc să obțină un loc de muncă într-o țară vorbitoare de limba engleză sau pentru cei care vor să se angajeze într-o companie multinațională. 

C1 Advanced (CAE)

CAE este, cu siguranță, cel mai cunoscut tip examen Cambridge, întrucât acesta este la mare căutare pe plan internațional – este recunoscut de numeroase universități cu prestigiu din străinătate. Astfel, Cambridge C1 este necesar atât celor care își propun să intre la o facultate din afara țării noastre, cât și celor care vor să lucreze în țări anglofone. 

Examenul Cambridge C1 se adresează celor care stăpânesc limba engleză la un nivel avansat.