Meniu Principal
Add more content here...
cambridge assesment cambridge english qualifications cambridge university cambridge preparation center

Despre noi

Grădinița Cambridge Success este o opțiune excelentă pentru părinții care doresc ca ai lor copii să aibe un avans în învățarea limbii engleze. În acest tip de grădiniță, copiii sunt primiți într-un mediu plin cu vorbitori de engleză, permițându-le să-și dezvolte abilitățile lingvistice în mod natural și fără efort.

Unul dintre principalele beneficii ale Grădiniței Cambridge Success este că oferă un mediu distractiv și antrenant pentru ca orice copil să poată învăța limba engleză prin activități precum cântatul, dansul, povestirea și jocurile care sunt folosite pentru a preda vocabularul și gramatica limbii engleze. Copiii sunt încurajați să interacționeze între ei și cu profesorii lor, ceea ce îi ajută să își dezvolte încrederea în sine și abilitățile sociale. Învățând prin joacă, copiii sunt capabili să se bucure de procesul de învățare și au șanse mai mari să dezvolte o atitudine pozitivă față de învățarea limbii engleze.

Un alt avantaj al grădiniței engleze este că îi poate ajuta pe copii să-și dezvolte abilitățile cognitive. Studiile au arătat că învățarea unei a doua limbi poate îmbunătăți dezvoltarea creierului copilului, inclusiv memoria, abilitățile de rezolvare a problemelor și creativitatea. Fiind expuși la o nouă limbă, copiii sunt, de asemenea, capabili să dezvolte o mai bună înțelegere a propriei limbi, ceea ce duce la îmbunătățirea abilităților de citire, scriere și vorbire.

La grădinița de limba engleză, copiii sunt predați de vorbitori nativi de engleză sau vorbitori de limbă engleză foarte pricepuți, asigurându-se că primesc instruire lingvistică de înaltă calitate. Profesorii sunt instruiți pentru a crea un mediu de susținere și încurajare pentru copiii mici, folosind o varietate de metode de predare pentru a satisface diferite stiluri de învățare. De asemenea, lucrează îndeaproape cu părinții pentru a monitoriza progresul fiecărui copil și pentru a oferi feedback regulat cu privire la dezvoltarea limbajului lor.

Grădinița Cambridge Success oferă, de asemenea, o experiență culturală valoroasă pentru copii. Învățând despre lumea înconjurătoare, diversitatea de culturi, tradiții și moduri de viață. De asemenea, ei învață despre probleme globale importante și dezvoltă o apreciere pentru diversitate și incluziune.

Grădinița Cambridge Success este o alegere excelentă pentru părinții care doresc să le ofere copiii lor șansa să înceapă devreme în învățarea limbii engleze, într-un mediu distractiv și antrenant ajutând, de asemenea, la dezvoltarea abilităților cognitive și a conștientizării culturale.

yle5
yle1